Skip to content
FőoldalSzállítási és fizetési információk

Szállítási és fizetési információk

Szállítási módok és költségek

GLS házhozszállítás

Költség: 1090 Ft
Szállítási idő: Csomagfeladást követően 1 munkanap

Ha szeretnéd, hogy a megrendelésed házhoz jöjjön, úgy a GLS futárszolgálat fogja neked kiszállítani. A kiszállítás 08:00-18:00 óra között történik, munkanapokon. A kiszállítás napján a levelünkben elküldött oldalon a csomagod azonosítójával megtudhatod, hogy mely 3 órás intervallumban kézbesíti a futár a csomagod.

GLS CsomagPont

Költség: 1090 Ft
Szállítási idő: Csomagfeladást követően 1 munkanap

Ideális választás azoknak, akik munkaidőben nem tudják átvenni a csomagot vagy nem szeretnék, hogy az ajándékba szánt terméket meglássa az akinek szánjuk. Válassz több, mint 800 CsomagPont közül és vedd át nyitvatartási időben!

Ingyenes szállítás

40.000 Ft összeg fölötti rendelés esetén a szállítás mind házhoz, mind csomagautomatába is ingyenes.

Szállítási idő

GLS házhozszállítás: 4-9 munkanap*

*Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 4-9 munkanapon belül, esetenként több is lehet, de legfeljebb 30 nap. A megadott szállítási idők tájékoztató jellegűek.

GLS információk

Csomagkövetés: https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes

Általános információk: https://gls-group.eu/HU/hu/csomagszallitas

Kapcsolat: https://gls-group.eu/HU/hu/gls-elerhetoseg

Fizetési módok és költségek

Barion bankkártyás fizetés

Költség: Ingyenes

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátaidnak.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

További információ »

Közvetlen banki átutalás

Költség: Ingyenes

Fizess közvetlenül a bankszámlánkra. A megrendelés ellenértékének átutalására 3 munkanapod van. Kérjük a könnyebb beazonosíthatóság érdekében tüntesd fel a megrendelésed számát a megjegyzés rovatban.

Utánvétes fizetés

Költség: 590 Ft (GLS házhozszállítás esetén)

Feltétel: Maximum 40.000 Ft vagy az alatti rendelés esetén.

Fizess a csomagod átvételekor készpénzzel vagy bankkártyával. Házhoz szállítás esetén csak készpénzben, Csomagautomata esetén csak bankkártyával van lehetőséged.